gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

19 Haziran 2012 Salı

HAKKINIZI HELAL EDİN

Ey arslan yürekliler



ÖLMEK DEĞİLKİ ...BU GİDİŞ..
SAKIN SANMA .BU BİR BİTİŞ..
AL BAYRAKTA...DİRİLİŞ..
BUNUN ADI...ŞEHİTLİKTİR...

İMAN İLE ..ÇIKAR YOLA..
İSTEMEZKİ..DÖNÜP KALA..
SÖZÜ YEMİN...BU VATANA..
BUNUN ADI...ŞEHİTLİKTİR...

ASIRLARDIR...BÖYLE GELİR...
VATAN İÇİN..BUNU BİLİR...
SANMAYINKİ..MEHMET ÖLÜR...
BUNUN ADI ..ŞEHİTLİKTİR...

SIRA SIRA UZANIR..VATANIN TOPRAĞINA..
KAN KATAR OKİ...ALDAN RENKLİ BAYRAĞINA...
BİR BAK GÖRKİ..DOYMADAN GENÇ ÇAĞINA...
BUNUN ADI ...ŞEHİTLİKTİR...

 

 
DÜĞÜNÜ İÇİN BUGÜN İZİNE AYRILACAKTI
  • Saldırıda şehit düşen Konyalı Piyade Kıdemli Çavuş Ali Gümüş'ün 1 Temmuz'daki düğünü için hazırlık yapmak üzere bugün izne ayrılacağı öğrenildi.Bastırılan düğün davetiyelerinin kent merkezindeki akrabalarına da dağıtıldığı belirtildi.
  • Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten ile Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na yapılan hain saldırıda şehit olan Samet Bütün'ün Konya'daki evini ziyaret etti. 
  • Konya dan iki şehit...
  •  Şehit Piyade Onbaşı Cahit Kılıç’ın, ailesinin tedirgin olmaması için Hakkari’de vatani görevini yaptığını söylemediği bildirildi.Acı haberle sarsılan ve konuşmakta güçlük çeken şehidin babası Galip Kılıç, AA muhabirine, oğlu Cahit’in vatani görevini Tekirdağ’da yaptığını sandığını belirterek, ”Bize hep Tekirdağ’da asker olduğunu söylüyordu. En son dün görüştük” dedi.
  • Terhisine 2 ay kaldığı bildirilen şehit Mustafa Türkmen'in bir sosyal paylaşım sitesine, ''Özgür bir insan olarak görüşmek üzere'', ''Hakkari Yüksekova'dan bütün arkadaşlarıma selamlar, burada hayat zor siz kendinize dikkat edin'' yazdığı görüldü.
  • Şehit Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ağabeyi Cemal Erosmanoğlu (31) ise kardeşi ile son telefon görüşmesinde, ''Ağabey belkide gelemem, belkide son görüşmelerimiz'' dediğini belirtti. 
  • Piyade Er Umut Bulut'un Samsun'daki evine ateş düştü. Bulut'un 9 aylık oğlu babasız büyüyecek.
"Burası ne cennet ne harikalar diyarı. Burası insanların sustuğu mermilerin konuştuğu, güllerin yerine barutun koktuğu, ırmakların yerine kanların aktığı, kuşların ucmaya kurtların yaşamaya Korktuğu Karacehennem ormanları,Dar köprü Şeytan dağlarının tam ortası" 
Batıda Şafak 90 derken nöbetten düşenlerin Değil,
Şafak 9 derken Şehit Düşenlerin yeridir burası!


2 yorum:

naciye dedi ki...

Gözü yaslı ,ciğeri yanan analara,yolunu bekleyen sevdalılarına ve babacığımm diye sarılamayacak olan kuzulara yanıyorum.Mekanları CENNET elbette.Ya bağrı yanıkların yasadığı CEHENNEM.Kim verecek hesabını,kim dindirecek onların gözyaşını .SEHiTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.Ölmez ve bölünmez elbet ama YETERR ,YETER ARTIK....Kansızları Allah'a havale ediyorum.Ülkemin başı sağolsun.Yüce Rabbim acılı ailelerine sabırlar versin...

Esradan dedi ki...

teşekkurler naciye hanım.gercekten yeter artık.inşallah son olur.bu arada naciye hanım kımdır.nerelidır.blogunuz varmı.merak ettim acıkcası.teşekkurler



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...