4 adet elma
etimek
2 paket tavuk göğsü
süt
incir
ceviz
kuru üzüm
toz şeker
tarçın
antep fıstığı
ceviz ve inciri doğrayın, üzüm ve tarçınıda ilave ettikten sonra bu karışımı süte batırılmış etimeklerin üzerine birer kaşık koyduktan sonra soğuyan elmaları üzerlerine kapatın.
ben hazır paket tavuk göğsü kullandım, isterseniz muhallebinizi kendiniz yapabilirsiniz.Paket üzerindeki tarife göre tavuk göğsünü sütle pişirip elmaların üzerini örtecek şekilde soğuyan elmaların üzerine dökün.
Üzerine rondadan çekilmiş antep fıstığı ve ceviz dökerek süslemenizi tamamlayabilirsiniz.
10 yorum:
ellerine sağlık canım şimdi tam zamanı sevgiler..
Ellerine sağlık güzel bi tarif sevgiler...
çok güzel bir tatlı sanırım denicem en kısa zamanda.ellerine sağlık.sevgilerimle...
canım masa örtüsünü bey pazarından almıştım belk ibir gün kastamonudan da almak nasip olur sevgiler..
Tatlı nefis görünüyor, ellerine sağlık.
Hayırlı kandiller...
Oy oy oy hemen yapmalıyım, ellerine sağlık canım..
Çok güzel bir tatlı ellerine sağlık canım..
Ben bu tatlının altına konan bölümünü bisküvili yapmıştım.oda güzel oluyor.ellerinize sağlık
Ellerinize sağlık nefis ve değişik bir tatlı olmuş..Notlarıma aldım mutlaka deneyeceğim..Sevgilerimle...
iletişim için meil adresi göremedimde kusura bakmayın nereden yazıcam acaba özelden attığım meilleri???
Yorum Gönder