TÜRLÜ
MALZEMELER:
200 gr kuşbaşı et
1/2 cay bardagı sıvı yağ
2 patlıcan
2 domates
3 yeşil biber
3 yeşil biber
2 kırmızı biber
1 soğan
1 kaşık domates salçası
1 kaşık biber salçası
tuz, karabiber,kimyon
YAPILIŞI:
Etimizi oncelikle biraz su ile düdüklü tencerede pişiriyoruz. Daha sonra bir
tencereye küp küp doğranmıs tum sebzelerimizi etlerimizi , salçalarımızı
ve yağımızı ekliyoruz. tenceremizi ocaga alıp kaynayana kadar yüksek
ateste kaynadıktan sonra kapağı kapalı olarak kısık ateste yaklasık
yarım saat pişiriyoruz.
afiyet olsun
4 yorum:
çok severim ..:)ellerinize sağlık nefis görünüyor..
Ya enfes görünüyor ben ilave olarak patlıcanda koyuyorum :)ayrıca tane karabiber kullanıyorum...Elinize sağlık Esra Hanım. . .
çok güzel gözüküyor :)elinize sağlık..
Ellerıne saglık esra cım cok guzel olmus sıtenı cok begendım ,sebıbde gecmıs bayramını kutluyrum sevgıler
Yorum Gönder