parmak sosis
milföy hamur
yumurta sarısı
milföy hamurların içine sosisleri yerleştirdikten sonra,
üzerine yumurta sarısını sürüp, şekildeki gibi hamurun dibine gelmeden kesiniz.
Kızgın fırında üzeri kızarana kadar pişiriniz.
Aniden gelen misafirleriniz için süpperrr bir lezzet.
AFİYET OLSUN
10 yorum:
Esracım çok pratik olmuş kesim
için söyledim buradan nefis
gözüküyorlar küçük dilimi benim için ye lütfen,ellerine sağlık
canım.sevgiler..
slm değişik bir görüntü olmuş zarif duruyo ellerine sağlık canım sevgiler
Ay çok neis ve çok pratik ellerine sağlık canım...
Çok nefis görünüyorlar, sabah sabah nasıl canım çekti:))
merhaba
bende buna benzer bir börek yapıyorum tek farkı boydan uzunlamasına kesiyorum:))
ellerinize sağlık...
Hem pratik hemde güzel bir görüntüsü var..Çokda lezzetlidir eminim..ellerine sağlık
Sevgili Esra,
Ellerine sağlık sosisli milföyler nefis görünüyor.
Bende kürdan batırıp,dilim olarak kesiyorum.
Bu tariftekinin görüntüsü çok şık olmuş.
arkadaşlar güzel yorumlarınız için ve ziyaretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.sevgiler
sosisli milföyler ve çiğ börek tarifinizden en yakın zamanda deneyeceğim.görüntüleri çok güzeldi, eminim tadları da mükemmel olacak
Çok hoş ve basit görünüyor. Ama bu işlerde acemiyim ve nasıl, nerede pişirileceğini falan yazmamışsınız. Fırında mı öyleyse kaç derece? kızartılıyorlar mı?
Yorum Gönder