havuç
bezelye
mısır
kornişon turşu
tereyağ
karabiber,kimyon,tuz
limon
-.-.-.-.-.-.-
üstü için
üstü için
sarmısaklı yoğurt
kızdırılmış yağ
pulbiber
maydonoz
patateslerimiz haşlanırken, havuçlarımızı da başka bir tencerede haşlıyor ve küp küp kesiyoruz.
bezelye ve mısırı konserve kullandım, kornişon turşularımızı da küp küp kesiyoruz.
hepsini bir harmanlıyoruz.
Patateslerimiz haşlanınca püre haline getirip,
karabiber, kimyon, tuz, limon ve biraz tereyağ ilave edip, iyice yoğuruyoruz.
Daha sonra patateslerimize çanak şeklini verip içine harcımızı yerleştiriyoruz.
üzerine sarmısaklı yoğurt döküyoruz,yağımızı kızdırıp ocaktan indirir indirmez içine pulbiber döküyor ve
yoğurdumuzun üstünede onu döküyoruz.
Maydonozla süslüyoruz.
AFİYET OLSUN
7 yorum:
ELLERİNE SAĞLIK CANIM SUNUMLARI ÇOK ŞIK OLMUŞ
Canım,
ellesağlık. Çok güzel görünüyor. Yemeğin görüntüsü bu kadar güzel olursa tadı nasıl güzeldir kimbilir.
Sevgiyle kal.
canım ellerine sağlık çok lezizi ve şık duruyorlar
ne guzel şeyler bunlar yaa :) ellerine sağlık
Çok güzel olmuş, afiyetler olsun size..hem lezzetli hem de besleyici,sevgilerimle iyi haftasonları dilerim:)
gunaydın ellerıne sağlık herşey guzel görünüyor
selam hayırlı cumalar mutlu yarınlar her sey çok güzel
Yorum Gönder