gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

22 Kasım 2007 Perşembe


6 kişilik

yarım kg ıspanak

3 çorba kaşığı sıvı yağ

1 soğan

biraz tavuk suyu

1 kaşık limon suyu

3 yumurta

tuz,karabiber



YAPILIŞI

Soğanları rendeleyerek yağda kavurun,yıkanıp temizlenmiş ıspanaklar ince ince doğrayarak tencereye koyun,soğanla birlikte kavurun.

tavuk suyunu ayrı bir tencerede kaynatın,kaynadıktan sonra ıspanakların bulunduğu tencereye aktarıp 7-8 dk kaynatın.

pişen ıspanakları bir çatal yardımıyla veya blenderla püre haline getirin.suyla karıştırarak tencereye alın,3 yumurta sarısını ayırarak limonsuyuyla çırpın ve sürekli karıştırarak tencereye ilave edin .sıcak servis yapın , afiyet olsun
fotoğraf ve tarif : hürriyet-ramazan lezzeti-sevim gökyıldıza aittir

Hiç yorum yok:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...