gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

31 Mayıs 2015 Pazar


(ölçü belirtmiyorum kişi sayınıza göre ayarlayabilirsiniz)

erişte 
tavuk
nohut (haşlanmış)
salça
karabiber
kimyon 
tuz
sarımsaklı yoğurt


erişteyi kaynar su ile haşlayıp pişiriyoruz.
süzerek servis tabağınıza alın
tavuğu haşlayıp, ufak parçalara ayırın, tavuk suyu ve salça ile kavurun
ocaktan indirmeye yakın nohutu da ilave edip baharatlarını katın 3-4 dakika daha pişirin


servis tabağına aldığınız eriştenin üzerine eşit şekilde yayın ve 
üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis yapın





1 yorum:

mutfagabuyrun dedi ki...

çok beğendim canım.harika görünüyor.ellerine sağlık.sevgiler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...