Şerbetli milföy tatlısı
milföy hamuru
hazır tavukgögsü puding
süt
şerbeti için
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
birkaç damla limon
(ölçüleri kişi sayısına göre ayarlayabilirsiniz)
milföylerimizi yarım saat önce buzluktan çıkarıp yumuşayınca
şekilde ki gibi bir tane yuvarlak, bir tane halka şeklinde kesiyoruz.
üst üste koyup öylece önceden ısıtılmış fırına koyuyoruz.
şerbetinizi önceden kaynatıp soğutun
milföyler fırından çıkar çıkmaz soğuk şerbeti bir kaşıkla
heryerine ama az miktarda dökün
milföy soğurken, hazır tavukgöğsü ile süt ü pişirdikten sonra milföylerin içine doldurun.
çoook pratik ve çoook leziz bir tatlı.
hadi afiyet olsun
gün soframızda bulunan tariflerim den milföy tatlının tarifini verdim.
diğer tarifler de en kısa zamanda paylaşılacak.
1 yorum:
elıne sağlık canım bende butatlıyı çok yapıyorum kolay
Yorum Gönder