patates
sıvı yağ (patatesi kızartmak için)
süt
yumurta
kaşar
pulbiber, tuz
patatesler soyulup minik küpler şeklinde doğranıp kızartılır.
Kızaran patatesler yanmaz tavaya alınıp biraz ılıması beklenir.
Bir kasede patates miktarına göre yaklaşık 1 veya yarım su bardağı süt, 1 yumurta, kaşar, tuz ve pul biber çırpılıp yanmaz tavadaki patateslerin üzerine dökülüp önlü arkalı kızartılır.
Sabah kahvaltıları için kolay ve lezzetli bir tarif.
3 yorum:
Ben burada tarifleri seviyorum
ve ben türkçe öğrenmek ilgileniyorum
I'm Malaysia :)
Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?
İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com
ELINIZE SAĞLIK PEYNIRLI KANEPE HARIKA GÖRUNUYOR
Yorum Gönder