KAĞIT KEBABIna buyruuun
kuşbaşı et
tereyağ
küp küp doğranmış havuç
küp küp doğranmış patates
tereyağ
küp küp doğranmış havuç
küp küp doğranmış patates
küp küp doğranmış domates konserve bezelye
yeşil biber
kapya biber
domates salçası
biber salçası
20 cm x 20 cm kesilmis yağlı kağıt parçaları
karabiber, kimyon, tuz, kırmızı biber
biber salçası
20 cm x 20 cm kesilmis yağlı kağıt parçaları
karabiber, kimyon, tuz, kırmızı biber
Etlerin daha iyi pişmesi için ben önce düdüklü tencerede biraz pişiriyorum.Daha sonra etleri tereyağla birlikte kısık ateşte kavuruyorum. Ocaktan indirmeden önce baharatlarını ve salçalarınıda ilave edip ocağı kapatıyorum.
Küp küp doğranmış havuç ve patatesi ayrı bir tencerede haşlıyorum.
Masaya yağlı kağıtları serip suyunu süzerek yeterli miktarda et,havuç,patates,bezelye karışımından koyup 2 nolu fotodaki gibi katlayıp ters çevirip tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede yaklaşık 20dk kadar pişirin.
Kağıtların yanmamasına dikkat edin.
3 nolu fotodaki kadar yeterli,çünkü etimiz zaten pişmişti.
4 nolu fotodaki gibi istediğiniz şekilde kesin
veee
5 nolu fotodaki gibi Tosya pilavı ile servis yapın
4 yorum:
kağıtta çok lezzetli pişer eline sağlık canım
Oldumu şimdi Esra Hanım,yaza hazırlık tam rejime girmişken nasıl bir güzellik böyle.
Dayanamıyor insan,enfes görünüyor.
Ellerinize sağlık ne diyeyim.Ramazan ayına sakladım şimdilik,inşallah o vakit deneyeceğim,teşekkürler.))
GUNAYDIN ELINE SAĞLIK MUHTEŞEM GÖRUNUYOR KAĞIT KEBABI
GUNAYDIN ELINE SAĞLIK KAĞIT KEBABI HARIKA GÖRUNUYOR
Yorum Gönder