gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

1 Aralık 2012 Cumartesi



patates
yumurta 
kaşar peynir
sıvıyağ
biberiye
tuz

Patatesleri şekildeki gibi ince bir şekilde doğrayın.
Yağlanmış fırın tepsisine yayın.
Başka bir kapta yumurtaları
yağı tuzu ve birkaç damla biberiye yağını ve rendelenmiş kaşarı
iyice çırpıp patateslerin üzerine dökün.
Yumurta adedini patates oranına göre ayarlayabilirsiniz, ne kadar bol olursa yumurtası o kadar lezzetli oluyor.
Önceden kızdırılmış fırında iyice kızarana kadar pişirin.
afiyet olsun.
(oldukça pratik bir lezzet, özellikle kahvaltı ve öğleden sonraları aperatif olarak  öneririm)

5 yorum:

Gülcan dedi ki...

cok lezzetli gorunuyor ellerinize saglik sevgiler

mutfagabuyrun dedi ki...

offf.nefis nefisss.ellerine sağlık canım.sevgiler.

Sena Çeyiz dedi ki...

Tarifi çok beğendim, kahvaltıya yapmalıyım. :)

kış güneşi dedi ki...

özlü sözlerin çok anlamlı,patateste çok pratik olmuş bir gün denemek için not aldım eline sağlık canım

naciye dedi ki...

Elinize sağlık Esra Hanım...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...