gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

31 Ağustos 2012 Cuma

TÜRLÜ


MALZEMELER:


200 gr kuşbaşı et
1/2 cay bardagı sıvı yağ
2 patlıcan


2 domates
3 yeşil biber
2 kırmızı biber

1 soğan
1 kaşık domates salçası
1 kaşık biber salçası
tuz, karabiber,kimyon

YAPILIŞI:


Etimizi oncelikle biraz su ile düdüklü tencerede pişiriyoruz. Daha sonra bir 

tencereye küp küp doğranmıs tum sebzelerimizi etlerimizi , salçalarımızı 

ve yağımızı ekliyoruz. tenceremizi ocaga alıp kaynayana kadar yüksek 

ateste kaynadıktan sonra kapağı kapalı olarak kısık ateste yaklasık 

yarım saat pişiriyoruz.

afiyet olsun

4 yorum:

Sevil Aslan dedi ki...

çok severim ..:)ellerinize sağlık nefis görünüyor..

naciye dedi ki...

Ya enfes görünüyor ben ilave olarak patlıcanda koyuyorum :)ayrıca tane karabiber kullanıyorum...Elinize sağlık Esra Hanım. . .

Naliya dedi ki...

çok güzel gözüküyor :)elinize sağlık..

gulbera dedi ki...

Ellerıne saglık esra cım cok guzel olmus sıtenı cok begendım ,sebıbde gecmıs bayramını kutluyrum sevgıler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...