gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

7 Haziran 2010 Pazartesi



Eminim Alabalık yapmakta ne var diyebilirsiniz.
Benim size tavsiyem eğer hiç denemediyseniz yanmaz tavaya sadece tereyağ koyup
alabalığı tereyağda kızartınız.Gerçekten süperr bir lezzet tadacaksınız...
..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..
Haftada en az iki kez balık yiyorsanız, sağlığınızı koruyorsunuz demektir. Yapılan araştırmalar düzenli olarak balık yemenin fiziksel ve ruhsal sağlığımıza iyi geldiğini gösteriyor.
Alabalık yağı özellikle romatizmal ağrılarda oldukça etkili.
Alabalık yağının kullanım alanları şunlardır.
Romatizma ve bel ağrılarına, bel fıtığı,kas ağrılarında kullanılır. Ayrıca kas gevşetici olarak ve kreçlenmeler,mafsal ağrılarında etkilidir.Cilde masaj yapmak suretiyle kullanılır.
Alabalık iyi bir omage-3 yağ asidi kaynağıdır.

Ve doymuş yağ oranı ile kalorisi çok düşüktür.
Bu balık B12 vitamini bakımından zengindir.
Ve günlük tavsiye edilen demir oranının %10'undan fazlasını sağlar.

5 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerine sağlık esracım çok nefis olduğunaa yüzde birmilyon eminim

Eylem dedi ki...

alabalıgı sevemedim ben bir türlü.

http://belguzar anne.blogspot.com dedi ki...

merhaba elıne sağlık canım balık kokusuna tahammul edemeyenlere ne tavsıye edersınız sevgıler

minti dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım şahane görünüyor.

masklow dedi ki...

video izle

Alabalık limonlayacaksın off be çok severim



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...