gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

21 Haziran 2010 Pazartesi

 
½ kg Kabak
2 adet yumurta
½ demet maydanoz
4-5 adet taze soğan
1 su bardağı un
tuz ,karabiber,
sıvı yağ 

Kabaklar yıkanır ve rendelenir,biraz süzgeçten suyunun akmasını sağlayın.
Derin bir kabın içine malzemelei koyup karıştırın,
Aşırı koyu olmaması için, unu azar azar ilave ederek ayarlayın.
Mücver hamurundan bir kaşık alarak kızgın yağa koyup düzeltin ve
önlü ve arkalı kızartın, yağının çekmesi için kağıt mutfak havlunun
üzerine alınız...


                                                               AFİYETTT OLSUNNN

4 yorum:

umutluhayat dedi ki...

çok severim mücveri ellerinize sağlık harika görünüoyr

Gelibolu17 dedi ki...

çok severim kabak mücverini hatta bugün yapasım var.kabak 5o kuruş olunca,hemde hafif yaz yemeği,güzel oluyor.ellerine sağlık...
böreğide güzel olur...

Eylem dedi ki...

bende arada sırada fırında yaparım ama kızartılanın tadı olmuyor nedense.ellerine saglık.

Adsız dedi ki...

video izle

bende severim



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...