gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

18 Mayıs 2010 Salı



 1 adet sade hazır kek
1 paket kremşanti
1 su bardağı soğuk süt
Arzu edilen mevyalardan
portakal , kivi, vişne, muz


Krem şantimizi önceden
1 bardak süt ile mikserle çırpıp, buzdolabımıza koyuyoruz.
Taban kekimizi süt ile ıslatıp, araya krem şanti sürüp, minik minik doğranmış
mevsim mevyalarından arasınada koyup, ikinci katını koyup,üzerine tekrar kremşanti
sürüp, kalan meyvalarla kaplayabilisiniz.Üzerinide meyvaların kurumaması için tart jöle ile kaplayabilirsiniz.
İşte size süper pratik bir pastaaaa
AFİYET OLSUN

3 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık meyveli pastalar hep tercihim olmuştur.nefis görünüyor

Audrey Crisp dedi ki...

Thanks so much. How do you stumble across my blog?

http://belguzar anne.blogspot.com dedi ki...

selam canım yasaklar kural tanımıyor bır dılım aldım canım sevgıler



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...