gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

3 Haziran 2009 Çarşamba

parmak sosis

milföy hamur
yumurta sarısı
milföy hamurların içine sosisleri yerleştirdikten sonra,
üzerine yumurta sarısını sürüp, şekildeki gibi hamurun dibine gelmeden kesiniz.
Kızgın fırında üzeri kızarana kadar pişiriniz.

Aniden gelen misafirleriniz için süpperrr bir lezzet.
AFİYET OLSUN

10 yorum:

İnci Yemek dedi ki...

Esracım çok pratik olmuş kesim
için söyledim buradan nefis
gözüküyorlar küçük dilimi benim için ye lütfen,ellerine sağlık

canım.sevgiler..

fatma48-hazanyagmuru4 dedi ki...

slm değişik bir görüntü olmuş zarif duruyo ellerine sağlık canım sevgiler

pembe tatlar dedi ki...

Ay çok neis ve çok pratik ellerine sağlık canım...

Bizim Gibiler dedi ki...

Çok nefis görünüyorlar, sabah sabah nasıl canım çekti:))

e.esma.a dedi ki...

merhaba
bende buna benzer bir börek yapıyorum tek farkı boydan uzunlamasına kesiyorum:))
ellerinize sağlık...

ELBİSTANLI dedi ki...

Hem pratik hemde güzel bir görüntüsü var..Çokda lezzetlidir eminim..ellerine sağlık

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Sevgili Esra,
Ellerine sağlık sosisli milföyler nefis görünüyor.
Bende kürdan batırıp,dilim olarak kesiyorum.
Bu tariftekinin görüntüsü çok şık olmuş.

ESRADAN dedi ki...

arkadaşlar güzel yorumlarınız için ve ziyaretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.sevgiler

Reyhan Cankı Akbaş dedi ki...

sosisli milföyler ve çiğ börek tarifinizden en yakın zamanda deneyeceğim.görüntüleri çok güzeldi, eminim tadları da mükemmel olacak

Woodoo dedi ki...

Çok hoş ve basit görünüyor. Ama bu işlerde acemiyim ve nasıl, nerede pişirileceğini falan yazmamışsınız. Fırında mı öyleyse kaç derece? kızartılıyorlar mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...