gündem

Bumerang - Yazarkafe

...

...

27 Mart 2009 Cuma

HELİKOPTER KAZASINDA ÖLEN MUHSİN YAZICIOĞLU VE DİĞER 5 KİŞİYE ALLAHTAN RAHMET, AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM.

Nasıl oluyor aklım almıyor, koskoca helikopter açık arazide düşüyor ve günler geçtikten sonra bulunabiliyor. O soğukta ve onca saat sonra ne beklenebilirdi ki, her ne kadar umudumuzu kaybetmemeye çalışsakta, bir mucize bekliyorduk.
Kişi veya kişiler hangi görüşten olursa olsun onlar birer insandı, babaydı, evlattı, eş ti, başkandı.
Bu kurtaramama rezaletini kınıyorum. Göz göre göre hayatlarını kaybettiler.
Biz yaşanılan bunca felaketten sonra bile hala birşeyleri öğrenememişiz.
YAZIKLAR OLSUN BİZE???

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Tüm Türkiyenin Başı Sağolsun. Devlet bu konuda bence ağır davrandı.İlğisizliğin bu kadarına da pes diyoruz. Köy Muhtarı ve 17 kişi ellerinde gerekli imkanları olmadıgı halde 4 veya 5 saat gibi sürede bulmasına ragmen devlet yetkilileri neden 3 gündür bulamadıgı araştırılması gereken bir konu ilgisiz ve bilincsiz ters istikametde aramalar muhsin bey ve beraberindekilerin hayatlarına mal olmuştur. İha muhabiri dahil orada herkez kurtulabilirdi.Erken davranılsaydı.

Adsız dedi ki...

slm canım malesef bir türkiye ayıbı daha tv karşısında sinirlerim lackalaşdı ölenlere ALLAHdan rahmet yakınlarına baş sağlığı sabırlar diliyorum rabbim dayanma gücü versin ruhları şad olsun

Unknown dedi ki...

MERTEBELERİ ŞEHİDLİK MAKAMLARI CENNET OLUR İNŞALLAH..AİLEYE RABBİM SABIR İHSAN ETSİN.ÇOK ÜZGÜNÜZ.

zeynep çeyiz evi dedi ki...

tüm türkiyenin başı sağ olsun,allah ailelerine sabır versin,mekanları cennet olsun ...

NuR dedi ki...

Çok trajik, düzgün bir politik kişilik daha kaydıııı gittti. Hem de göz göre göre. Cinayet gibi:((( ne denir, Allah rahmet eylesin, ateş düştüğü yeri yakar, ailesine Allah sabır kuvvet versin. Tabii ki onunla birlikte kaybettiğimiz tüm kardeşlerimiz için de aynı duygular ve dualar....:((((
Sevgiyle kal

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

allah rahmet eylesin .kalanlara sabır versin .evet istenirse insanların her özeline ulaşılıyor.ki telefon sinyaline mi ulaşılamayacak.şüpheli!

SONIA dedi ki...

Olá Amiga,
Fiquei muito feliz com sua visita no meu cantinho, acho que vc entende o português, pois deixou um recadinho lá pra mim eu não consigo entender nada o que está escrito aqui, mas deu pra ver que vc gosta muito de culinária,seu blog é lindo.
Beijos, volte sempre.

Adriana Crisley dedi ki...

Obrigada amiga.
Por estar na sua lista de amigos, é uma honra para mim.
Eu gostaria de me comunincar mais com vc.
Aprender mais sobre seu pais e suas culturas.
Bjos.

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşım

Hergün bloglara yolculuk etkinliğim var.Bu vesileyle 5 blog tanıtıyorum.Bugün ki tanıtıımda sen de varsın.Sevgilerimi yolluyorum.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...